Follow by Email

perjantai 2. marraskuuta 2012

En koskaan sairastu, paitsi...


Ihanaa, tänään pääsee kauan odotetulle risteilylle Ruotsiin. Siitä onkin jo 1,5 vuotta aikaa, kun viimeeksi tuli käytyä Tukholmassa. Edellinen risteily meni flunssalääkkeiden voimalla, kun tietysti piti olla juuri silloin sairaana. Oli rankka reissu, mutta niinhän nämä risteilyt kuuluvat kai ollakin.

En ole juuri sairaana ollutkaan tuon risteilyn jälkeen, mutta nyt, juuri tänä aamuna olo oli surkea. Vatsa ruikulilla, kuumeinen ja vetämätön olo, päätä särkee, kuten vähän joka jäsentä muutenkin. Aamu alkoi taas mukillisella kuumaa mustaherukan makuista flunssalääkettä. Tuleeko tästä jo perinne, että laivalla ollaan huonossa kunnossa. No kipeänähän pitää juoda paljon, vai miten se meni?
Ashtsu laivaan!

1 kommentti:

  1. Risteilyt risteilty taas tällä erää. Ja ihanaa, en tullut sittenkään kipeäksi, joten tropit ja kuumemittarit oli pakattu turhaan matkalle. Itseaiheutetuilta pahoinvointitaudeiltakin tuli vältyttyä, liekö syy laivan buffetin kuvottavan pahanmakuiset hanaviinit. Ei niistä ainakaan päässyt juopumaan. Toki jotain maistiaista taxfreeshopista tuli haettua, mutta ei vanha enää jaksa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.